Hedelius Forte 85 Single 1620 volop in gebruik

Sinds eind augustus 2021 is Pi Metal Parts trotse eigenaar van de Hedelius Forte 85 Single 1620 van de Duitse firma HEDELIUS Maschinenfabrik. Thomas Sanders en Kevin van Lierop verwachtten een machine met meer mogelijkheden, waardoor nog grotere freeswerk metaal gemaakt kunnen worden. De eerste ervaringen zijn positief. 

"De machine bevalt 100% en werkt hartstikke goed," zo geeft Kevin aan. "Het is een snelle en fijne machine. We kunnen echt de grenzen van het freeswerk op zoeken." De afgelopen periode heeft de machine dan ook niet stil gestaan en is continu aan het draaien. Pi Metal Parts heeft voor haar klanten al behoorlijke grote platen kunnen bewerken met de HEDELIUS en dat stemt positief. "Het is gewoon super fijn als je een machine aanschaft die je verwachtingen waar maakt," vervolgt Kevin. "Dat zorgt weer voor een uitbreiding van de mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden. En daar worden onze klanten blij van en wij dus ook ."

Wegens groei: vacature CNC-frezer

Dat klanten Pi Metal Parts goed weten te vinden is te merken aan de groei van het bedrijf het afgelopen jaar. "We krijgen het iedere keer weer voor elkaar om onze klanten op tijd de juiste producten te leveren, maar het is wel aanpoten," geeft Kevin toe. "En daarom zijn we op zoek naar een CNC frezer met Cam ervaring die zich helemaal gaat focussen op de HEDELIUS. Een superleuke uitdagende baan bij een informeel team," zegt Kevin. "We kijken er naar uit om onze nieuwe collega de hand te schudden." 

Lees hier meer over de vacature van CNC frezer met Cam ervaring.


Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!