Branches

Pi Metal Parts werkt voor diverse branches, zoals de verpakkingsindustrie, machinebouw, voedselverwerkende industrie, offshore scheepsbouw en levert ook onderdelen voor chipmachines van ASML.

Placeholder
Verpakkingsindustrie

Voor de verpakkingsindustrie ontwikkelt Pi Metal Parts matrijzen. Dit is zowel voor food- als non-food verpakkingen. Eén van Nederlands bekendste cosmetica bedrijven maakt gebruik van mallen van Pi Metal Parts. Altijd leuk om te zien hoe wij een onderdeel zijn van een groter geheel.

Placeholder
Machinebouw

De machineindustrie produceert en onderhoudt machines die gericht zijn op consumenten en bedrijven. Dat kan dus variëren van de agrarische tot automotive sector. Wij leveren met ons CNC freeswerk en CNC draaiwerk onderdelen voor deze machines. 

Placeholder
Voedselverwerkende industrie

Bedrijven in de voedselverwerkende industrie verwerken op een industriële wijze grondstoffen tot voedingsmiddelen. Denk aan bedrijven zoals Unilever of Campina. Onze diensten zijn zeer uiteenlopend en bestaan uit matrijzen en CNC frees- en draaiwerk.

Placeholder
Offshore en scheepsbouw

We werken op microniveau, maar dat geldt niet voor de offshore en scheepsbouw sector. Een vrachtschip is toch anders dan een chipmachine van ASML.

De scheepsbouw houdt zich bezig met de bouw en reparatie van schepen en boten. Offshore bestaat uit activiteiten die plaatsvinden op afstand van de kunst voor bijvoorbeeld de winning van olie en gas, maar ook windparken op de Noordzee. Wij leveren diverse diensten aan toeleveranciers van deze branche.

Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!