Doen wat je zegt

Bij Pi Metal Parts hechten we veel waarde aan een professionele manier van werken. Dit omschrijven we op onze site ook duidelijk bij het kopje Over ons. Tja, je kunt dit natuurlijk wel zeggen en willen, er zijn wel meer bedrijven die dat doen, maar komt het ook overeen met de werkelijkheid? Uit de maandelijkse rapportage van één van onze opdrachtgevers blijkt dit zeker zo te zijn.

Leveringsbetrouwbaarheid op orde

De CLIP in deze rapportage van mei 2021 staat op 99,06%. Dit betekent dat van de 534 leveringen slechts 5 leveringen te laat ontvangen zijn. CLIP is een afkorting voor Confirmed Line Item Performance. Met de CLIP meten organisaties de logistieke betrouwbaarheid van een partner in de supply chain op basis van de bevestigde leverdatum door de leverancier. Het doel van onze klant is dat minimaal 95% van de leveringen tijdig geschieden. Daar voldoen we ruimschoots aan.

Een andere parameter is de ECLIP wat staat voor Early Confirmed Line Item Performance. Dit kengetal laat ook de logistieke betrouwbaarheid zien op basis van de bevestigde leverdatum door de leverancier, maar hierbij worden ook te vroeg geleverde orders als op tijd gerekend. 

Maatwerk metaal producten van topkwaliteit 

Als we vervolgens kijken naar het onderdeel kwaliteit dan zijn er geen enkele producten afgekeurd. Dit is natuurlijk wat onze klanten verwachten van een samenwerkingspartner. Zeker als je maatwerk metaal producten levert. Wij zorgen voor een goede nacontrole voordat de producten de deur uitgaan. Zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan en vertraging oplopen in hun proces. We zijn goed in nauwkeurig precisiewerk en dat moeten we blijven waarmaken. Elke dag opnieuw.

Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!