Coming Soon, Hedelius FORTE 85 SINGLE 1620

Nog een aantal weken en dan kan Pi Metal Parts in het machinepark een nieuwe freesmachine verwelkomen. De Hedelius FORTE 85 SINGLE 1620 van de Duitse firma HEDELIUS Maschinenfabrik biedt veel mogelijkheden, waardoor Pi Metal Parts nog grotere freeswerk metaal stukken kan maken.

Grenzen van het freeswerk opzoeken

De machine is te vergelijken met de HERMLE C1200V van Pi Metal Parts, maar door het grotere bereik kan het bedrijf grotere producten maken voor haar klanten. De freesbank is nauwkeurig en meer flexibel, omdat Pi Metal Parts 80 verschillende gereedschappen in de machine kwijt kan. Hierdoor kan gemakkelijker geschakeld worden tussen de verschillende opspanningen. 

Thomas Sanders en Kevin van Lierop kijken uit naar de nieuwe machine. “We hebben hem in werking gezien en toen dachten we allebei: Zo daar kennen we wel iets mee”, zo geeft Kevin aan. “De goede demonstratie bij Hedelius overtuigde ons van de kwaliteit van de machine”, voegt Thomas toe. Kevin kan niet wachten tot de machine er is. “Ik kijk er naar uit om met deze machine te werken. Ik vind het gewoon heel leuk om de grenzen te zoeken van het verspanen en dat kan met deze machine.“

Partner HEDELIUS

De fabrikant HEDELIUS is trots op haar jarenlange succesvolle ervaring op het gebied van verspanen. De bewerkingscentra hebben een ‘made in Germany’ label wat staat voor de ‘gründlichkeit’ waarmee de producten ontworpen, gebouwd en onderhouden worden. "De kwaliteit die HEDELIUS kan bieden, hebben wij nodig om onze klanten die hoge kwaliteitstandaard te bieden die wij nastreven. Zoals we ook aangeven op onze site bij specialiteiten. We willen niet één keer goed leveren, maar bij elk product. Daar moeten onze klanten op kunnen vertrouwen. Daarvoor zoeken we de juiste samenwerkingspartners. En HEDELIUS heeft ons overtuigd dat zij ons de juiste service en lokale ondersteuning kan bieden. Zodat wij kunnen draaien, wat u vraagt." 

Contact

Vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!